fbpx

Cum alegi cel mai bun service GSM in Iasi?

Fan Service - Service GSM > Our news > Blog > Cum alegi cel mai bun service GSM in Iasi?
Cum alegi cel mai bun service GSM in Iasi?

Daca esti din Iasi, apeleaza la FanService, ai GARANTIE 12 luni si daca lucrarea nu este pe asteptarile tale, primesti toti banii inapoi!

Tel: 0758213812

Fb: #fanservice.ro

In momentul in care vine vorba despre cele mai populare branduri de telefoane mobile de pe piata, cred ca toata lumea este la curent cu faptul ca Samsung, Huawei si Apple sunt in topul preferintelor utilizatorilor.

Acest lucru se datoreaza in primul rand datorita designului pe care il au telefoanele acestor doua mari branduri, dar si performantelor pe care le au terminalele lor, iar faptul ca acestea functioneaza fara sa se blocheze, rezista mult timp incarcat, si atunci cand sunt suprasolicitate nu au nici o problema, cu siguranta ii incanta pe utilizatori.

Vei putea insa sa iti cumperi si un telefon de la un producator destul de renumit de pe piata, cum ar fi de exemplu LG, care chiar daca nu se bucura de acelasi success precum Apple, Huawei sau Samsung, scoate totusi an de an telefoane foarte bune, la cele mai bune preturi.

Ei bine, indiferent de ce preferinte ai, de ce buget ai, si de ce model de smartphone iti cumperi, va trebui sa ai grija mare de dispozitiv, pentru ca acestea sunt foarte sensibile si se defecteaza fix atunci cand te astepti mai putin.

Sa zicem ca iti cumperi un smartphone de la Huawei, iar de la un moment dat telefonul nu mai functioneaza asa cum te-ai obisnuit sau cade si se sparge sticla / display-ul.

In mod evident, mai intai de toate vei incerca sa actualizezi sistemul de operare, sau sa resetezi telefonul pentru ca acesta sa revina la valorile initiale din fabrica, insa daca tot nu va functiona asa cum trebuie, va fi nevoie sa il duci la un service.

Cea mai buna solutie in acest caz ar fi sa iti cauti un service GSM specializat in orasul tau, insa va trebui sa fii foarte atent unde iti duci telefonul.

Cu siguranta ai cunostinte care si-au mai reparat telefoanele, asa ca trebuie sa le ceri si lor sfatul, si sa stii exact care service gsm este cel mai bun de la tine din oras, pentru a-ti duce telefonul la reparat.

Odata ce ajungi cu telefonul la service, dupa ce se va face constatara, iar specialistii iti vor spune ce este de facut pentru a se remedia problema, daca terminalul va trebui sa fie reparat, va fi nevoie sa te informezi si sa intrebi daca se lucreaza numai cu piese noi si originale.

Acest aspect este foarte important, pentru ca daca va fi nevoie de o reparatie, in functie de natura pieselor de schimb folosite, va fi si calitatea reparatiei, asa ca este in interesul tau sa te informezi, si sa soliciti sa iti comande numai piese originale si noi.

In cazul in care se lucreaza cu piese originale si noi, iar in schimbul reparatiei vei beneficia si de o perioada de garantie sau returnarea banilor in cazul in care lucrarea nu este de o calitate superioara, atunci cu siguranta se merita sa iti lasi telefonul la reparat, pentru ca acel service este profesionist.

Lasă un răspuns