fbpx

Reparatii Telefoane – Laptop-uri – TV-uri

Fan Service - Service GSM > Our news > Phone > Reparatii Telefoane – Laptop-uri – TV-uri

Reparatii TV - Laptop - Telefoane, Iasi - Alexandru cel bun, nr. 30 , bl. h3, parter

FAN SERVICE

La orice reparație efectuată la noi, primești un CADOU din partea noastră!

Reparații Televizoare

Efectuam reparatii pe orice marca de televizor, cele mai frecvente sunt:

Samsung, Eurocolor, Nei, LG, Philips, Grundig, Goldstar, Schneider, Sony, JVC, Panasonic, Arctic, Akay, Bluesky, Daewoo, Teletech, Clayton, Saba, Sanyo, Thomson, Eurosky, Teletech, Eurotech, Cinex, Hiunday, Provision, Eurovision, Vestel, Shov, Elta, IQ, Finlux, Finlandia, Watson, Zander, etc..

Reparații Laptop-uri

FAN SERVICE s-a remarcat la început prin repararea plăcilor de bază de desktop , plăci video , surse de alimentare desktop , monitoare și a altor componente ce țin de service calculatoare.

 Spre deosebire de competitorii noștri, noi nu schimbăm piesele, ci le reparăm pentru ca ele să funcționeze la capacitatea lor maximă.

Apelează la serviciile noastre de service laptop și ai siguranța că apelezi la cei mai buni profesioniști din domeniu.

Și stii de ce?

Pentru că și alte firme de service laptop apelează la serviciile noastre.

Reparații Telefoane

Ne mândrim cu aparatura de ultima generatie, care permite schimbarea sticlei pentru majoritatea modelelor actuale de telefoane mobile, reconditionarea acestora, și repararea echipamentelor GSM în parametri normali, la standarde de calitate ridicate.

Sunt o echipă tânară care promovează eficiența, eficacitatea și totodată esteticul, personalul având o experiență vastă în domeniu în care activează.

 

Cum îți reparăm telefonul

TELEFON STRICAT

Dacă telefonul tău se strică nu intra în panică! Chiar dacă suntem specializaţi pe reparaţii display, avem experienţa necesară pentru a te ajuta cu orice problemă ai avea cu telefonul sau tableta ta.

TRIMITE-L LA NOI

Ştim că timpul tău e preţios! Îţi punem la dispoziţie serviciu de curierat prin care poţi trimite telefonul/ tableta la noi fără a mai fi necesar să vii la sediu. Ajunge să completezi formularul "solicită reparaţie" şi în continuare ne ocupăm noi.

CONSTATARE

Odată ajuns în service prin predare directă sau prin curier, facem diagnoză şi constatarea defecţiunilor. Acest pas va fi mereu gratuit! Îţi comunicăm apoi solutia noastră şi costurile reparaţiei.

REPARARE

Unul din tehnicienii noştri calificaţi va repara şi va înlocui, dacă este cazul, componentele defecte ale telefonului / tabletei în cel mai scurt timp posibil. Tu vei putea verifica în timp real statusul reparaţiei folosind codul unic primit la preluarea dispozitivului în service.

RETURNARE

Odatî reparat, dispozitivul poate fi ridicat din service sau ti-l putem trimite prin curier acasă. Hotărâm modalitatea de comun acord, pentru ca tu să intri cât mai repede in posesia lui.

Sticlă spartă?

Programează-te

589a35f15aa6293a4aac4893.png

Reviews

Nu am crezut ca mai pot face ceva cu telefonul si am recuperat si toate datele de pe el. Multumesc mult!
CRISTINA GHE....
Client
Am crezut că nu mai am ce să fac cu televizorul meu și mă pregateam să il arunc până am vazut reclama de la fan service si l-am adus la reparat. pot să zic că în 2 ore la reparat și funcționează de mai bine de 1 an!
Aura Mel...
Client
A iesit superb, wow!
MIKI FIO...
Client

Dezlipire sticlă display prin criogenare!

Anul acesta am reparat

Tablets
Phones
Computers