fbpx

Inlocuire sticla

Fan Service - Service GSM > Inlocuire sticla

Și tu ai frica să lași telefonul în service că nu știi ce se întamplă în el și să nu cumva să îți inlocuiască piesele originale?

Laminare VS. LOCA

Cand vine vorba de operatiunea de inlocuirea a sticlei, exista 2 modalitati prin care aceasta interventie sa poata fi realizata:

1.

Lipirea sticlei cu gel LOCA, care presupune aplicarea unui substante adezive intre display si sticla, apoi expunerea dispozitivului la lumina UV . Aceasta metoda nu este foarte eficienta intrucat in urma interventiei riscul de defectare este foarte ridicat, se pot forma bule de aer sau condens intre sticla si display datorita adezivilor necorespunzatori folositi.

2

Inlocuirea sticlei prin laminare. Laminarea este procesul folosit in productia de ecrane, este aceias metoda pe care producatori de display-uri o folosesc care presupune un mediu special, antistatic, si echipamente profesionale de separare si presare alaturi de tehnica avansata de lucru. Fan Service dispune de toate aceste elemnte ale unui laborator profesionl de interventii la nivelul ecranului. Interventiile de inlocuire a sticlei sunt sigure si eficiente cu 12 luni de garantie, dupa interventiea ecranul telefonului dvs. va fi ca nou cu un cost mult mai redus decat prin inlocuirea intregului ansamblu display.

Avantaje:

1) Lucrăm cu cea mai performantă tehnologie.
2) Oferim cea mai înaltă calitate.
3) Raportul calitate/preț este unul dintre cele mai bune din România

📦📦 Suntem unicii din România ce oferă livrare la domiciliu sau birou📦📦

🛡🛡 Garantie 1 An🛡🛡

🛡🛡 GARANTAM schimbarea display-ului dacă se strica pe parcursul lucrarii 🛡🛡
📞📞 Contact: (0758) 213 812 sau (0746) 930 632 !

Email: comenzi@fanservice.ro

Dezlipire sticlă display prin criogenare!

Este singurul service din Iași care a reușit să îmi câștige încrederea!
Catalin an...
Client fericit!