fbpx

Probleme cu Wifi

Fan Service - Service GSM > Probleme cu Wifi

Problema: Nu se conecteaza la Wi-Fi sau semnalul este slab

Vedem foarte multe probleme legate de conexiunile Wi-Fi la smartphone-uri, iar Galaxy S5 nu este o exceptie. Exista foarte multi factori care le cauzeaza. Asigurati-va ca Wi-Fi-ul functioneaza pe alt dispozitiv inainte de a incepe sa testati solutiile pe care vi le oferim.

Potentiale solutii:

  • Intotdeauna incepeti prin a opri router-ul si telefonul si a le reporni.
  • Asigurati-va ca nu ati setat restrictii la Wi-Fi in ceea ce priveste modul ‘power saving’ din Settings > Power Saving Mode.
  • Intrati la Settings > Wi-Fi si alegeti reteaua, iar apoi apasati ‘Forget’ si setati o conexiune noua.
  • Puteti, totodata, sa alegeti router-ul in Settings > Wi-Fi si apasati Edit > Show advanced options, iar apoi incercati sa schimbati setarile IP pe static.
  • Aruncati o privire in meniul Wi-Fi > Settings > Advanced si fiti siguri ca aveti setat Keep Wi-Fi on during sleep pe Alwasy si Always allow scanning.
  • Puteti sa incercati si actualizarea driverului la router.
  • Daca niciuna dintre solutiile de mai sus nu functioneaza, apelati la un specialist sau trimiteti telefonul in garantie pentru a va asigura ca nu vor mai exista probleme.

Popular feature

MG_2213-ring

Cum să ai semnal mai bun la WiFi

Ca să ai un semnal foarte bun al WiFi, asigură-te din prima că iei un router foarte bun. Cântărește bine costurile și eficiența lui, câte antene primești și în ce bandă funcționează. Desigur, ai grijă și ca dispozitivele tale să fie compatibile, căci telefoanele sau laptopurile mai vechi nu funcționează cu noile standarde și viteza și semnalul sunt reduse.

Apoi, routerul ar trebui să stea într-o cameră egal depărtată de celelalte. Dacă ești la bloc, pune-l în sufragerie și astfel asiguri o distribuție egală a semnalului în toate celelalte. Este un fapt valabil pentru toate routerele. De asemenea, poți cumpăra un distribuitor pentru rețeaua ta ca să răspândești semnalul mai mult. În plus, poți pune routerul la o înălțime mai mare ca să nu fie obstrucționat semnalul de alte elemente.

Process breakdown

number-1

Acceptăm obiectul gadget

number-2

Diagnostic și repararea

number-3

Îți ridici gadgetul

CALITATE GARANTATA!

Nu o sa scriem o descriere pompoasa de experienta 15 ani, de la revolutie incoace, primul service gsm din Romania si altele…
Singurul lucru pe care il putem spunde, si anume: Primiti banii inapoi daca nu ne indeplinim sarcina la standardele si calitatea superioara.

READ MORE

Sunați-ne pentru a obține o ofertă gratuită acum