fbpx

Reparatii tastaturi

Fan Service - Service GSM > Reparatii tastaturi
Reparatie tastatura laptop

                    tastatura lichide curse  In 90 % din cazuri, reparatie tastatura laptop nu este posibila, atunci cand s-au varsat lichide pe suprafata laptopului.Tastatura este compusa din doua sau mai multe straturi de plastic  pe care sunt impregnate  trasee de argint sau dupa caz de grafit, dupa o anumita matrice .Acestea la actionarea prin  presare de catre tasta fac contact, realizand o instuctiune logica.

Daca lichidele au ajuns intre straturile din plastic de contact ale tastaturii aceasta este compromisa. In functie de lichidul cu care au luat contact, traseele se corodeaza si se intrerup sau se lipesc intre ele. In acest caz tastatura nu mai functioneaza corespunzator.  De aceea trebuie schimbata cu o tastatura noua

  Puteti lua legatura cu noi pentru a afla disponibilitatea de stoc sau la  comanda a tastaturii laptopului dvs.

Pentru tastaturile achizitionate de la noi montajul se face gratuit in service laptop  propriu.Va putem ajuta si cu montajul de tastaturi cumparate din afara firmei contra unei sume modice.

Va putem ajuta deasemenea cu sisteme de prindere si taste pentru  tastaturile cu butoane lipsa in limita stocului disponibil.

Reparatie tastara laptop , adaugare taste lipsa pe bucata

15 RON

Inlocuire tastatura cu tastatura clientului ce nu necesita demontare laptop

30 RON

Inlocuire tastatura pentru laptopurile noi ce necesita desprinderea de palmrest

100 RON

Inlocuire tastatura macbook pro ,macbook air

150 RON

Anul acesta am reparat

Tablets
Phones
Computers

Call us to get a free quote now